ULLFRÖJD - hantverk, gaRNER & gemenskap

Gruvfruns Ullfröjd startade sin verksamhet 2011. Den första garnboden låg mitt i Gruvans världsarv, försäljning bestod av kvalitetsgarner med det lilla extra samt tillbehör. Hos Gruvfruns Ullfröjd ges möjlighet att se och känna på garnet innan köp. Det är ju en stor del av glädjen med handarbete... att bli inspirerad och sugen på att skapa något med händerna. Garnutbudet kommer även fortsättningsvis att bestå av rena naturmaterial som ull,  lin och bomull. Delar av sortimentet är rättvisemärkt och ekologiskt.

Miljön, aktiviteternas innehåll och syfte med stickcaféer och kurser är viktiga faktorer för ökat välbefinnande. Att tillsammans med andra likasinnade få möjlighet att dela inspiration, kreativitet och energi är härligt. Målet är att Garnboden ska vara en oas för hantverk och möten med det gemensamma intresset skapande och social samvaro.

De värdefulla stickcaféerna en kväll varannan vecka blir stommen i verksamheten liksom olika kurser av projektkaraktär. Garner och tillbehör kommer även fortsättningsvis att finnas men i mindre omfattning än tidigare. Inför olika event kan det nog bli möjligt att beställa garner och annat material.


Följ utvecklingen av nya Ullfröjd på Facebook så ses vi snart igen.

Med vänlig hälsning Inger